miksi porras palvelut

 
PORRAS-Yritypalveluiden asiakkaita on noin tuhat lähes jokaiselta Suomen paikkakunnalta.


Meidän asiakkaat ovat pieniä ja isoja yrityksiä, asunto- ja kiinteistöyhtiöitä sekä urheiluseuroja ja yhdistyksiä.


 Meille palvelu on kaiken ydin. Vaikka meiltä saa kaikki palvelut sähköisinä ja mobiiliapplikaation kanssa emme ole kuitenkaan unohtaneet henkilökohtaista palvelua. 

 

Itse yrittäjinä pystymme samaistumaan asiakasyrityksen asemaan ja tiedämme mitä palveluja yrittäjä tarvitsee. Olemme tarkastelleet palvelukonseptia omasta näkökulmasta ja yrittäneet miettiä mitä me voisimme tehdä paremmin kuin meidän kilpailijamme.

Taloushallinto elää voimakkaassa murroksessa, digitalisaatio ja tekoäly mahdollistaa ja muuttaa alaa seuraavien vuosien aikana radikaalisti. Tässä murroksessa me PORRAS- Yrityspalvelussa haluamme olla mukana ja teemme päivittäin kovasti töitä sen eteen. Tarkemmin sanottuna, olemme juuri Sinun asialla kehittämässä tulevaisuuden taloushallintoa jokaiselle suomalaiselle yrittäjälle.

PORRAS-Yrityspalvelu on kokonaisuus taloushallinnosta rahoitusalustapalveluun, verkkolaskuista perintään ja omasta softatuotannosta mobiiliin ovat synnyttäneet ainutlaatuisen palvelukonseptin yrittäjille. Me olemme juuri Sinua varten ja päivittäinen tekemisemme tähtää pitkäaikaiseen toiminnan kehittämiseen. Palvelua jokaisella portaalla, yksi askel kerrallaan.

TULEVAISUUDEN TALOUSHALLINNON PALVELUT TÄNÄÄN

tiliporras

talous- ja veropalvelut

porras talousjohto

porras partnerit


Tiliporras


taloushallinNON PORTAAT

pienyrittäjän tilitoimisto

 Askelma soft 

porras kevytyrittäjä

porras pienyrittäjä


Pienyrittäjän tilitoimistoYrittäjän tilitoimisto

askelma mobiili

porras yrittäjä


Yrittäjän tilitoimisto